Zsírbontó testkezelések

Kavitációs zsírbontás

Tartós, eredményes zsírbontás természetes módszerrel

Hiába a diéta és az edzés, de az áhított feszes bőrt még így sem érted el? Van rá természetes megoldás, ami nem más, mint a kavitációs zsírbontás!

Miért a kavitációs zsírbontás?

Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya. A kavitáció célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása. Alkalmazásával természetes úton tartós eredmény érhető el.

Hogyan zajlik a kavitációs zsírbontás?

A kezelés során a nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe. Tehát a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak. A kavitációs zsírbontás teljesen fájdalommentes és tudatos táplálkozás mellett alkalmazva igen látványos eredménnyel jár. Akár már egy kúra igénybe vételével is csökkentheted ruhaméreted 1-2 mérettel. Mivel a kavitációs kezeléssel a nyirokkeringés fokozása nincs megoldva, ezért a kezelés után közvetlenül infraedzést vagy hullámmasszázst ajánlunk. 

Kinek ajánlott?

Azok számára kifejezetten ajánlott a kavitációs zsírbontás, akiknek diétával vagy testmozgással nem érték el az áhított célt. Ez az eljárás mindezek mellett olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a nemkívánatos zsírrétegtől.

Árak

Időtartam

1 alkalom

Bérlet 5+1

30 perc

7 500 Ft

37 500 Ft

40 perc

8 500 Ft

42 500 Ft

50 perc

9 500 Ft

47 500 Ft

60 perc

10 500 Ft

52 500 Ft

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

Narl lipolízis

Hatékony eljárás a zsír csökkentésére

Szeretnél megszabadulni a felesleges zsírrétegtől természetes úton? A Narl technológiával ez lehetséges, hiszen ezzel a technológiával természetes módon átalakítható az elraktározott zsír tiszta energiává.

Miért a Narl lipolízis?

A zsír alapvető összetevője az emberi testnek. Azonban több veszélynek és esztétikai problémának vagyunk kitéve a zsír jelenléte miatt: cukorbetegség, magas vérnyomás, rák, agyvérzés, szívbetegségek. Az egyetlen természetes, hatékony eljárás a lipolízis folyamata. Az egészséges táplálkozáson és testmozgáson kívül nem ismerünk más technológiát, mely képes ilyen természetes módon átalakítani az elraktározott zsírt tiszta energiává. Csak a NARL technológia képes a zsigeri zsír csökkentésére, és ezáltal az esztétikai eredményeken túl egészségügyi eredmények elérésére. A NARL esetében klinikailag bizonyított, hogy hatékonyan kezeli a lokális zsír összes fajtáját.   

Hogyan zajlik a lipolízis?

Egy egyedülálló, biztonságos és szabadalmazott kombinációja az ultrahang frekvenciának és intenzitásnak lehetővé teszi a noradrenalin felszabadítását a szimpatikus idegvégződések specifikus stimulációján keresztül. Ez a helyi noradrenalin felszabadulás természetes lipolízist vált ki a környező adipocitákból. Ha pedig szabad zsírsavat és glicerint éget el a test, akkor lokális zsírcsökkenés tapasztalható. Ez a lokalizált stimuláció, mely átadódik a központi idegrendszerbe, biztosítja, hogy a zsír nem tér vissza, és ennek megfelelően hosszan tartó eredmények garantálhatóak. 

Kinek ajánlott?

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének megszabadulni a bizonyos területeken felhalmozódott felesleges zsírrétegtől. A Narl lipolízis használható hason, háton, lábon, karon, toka kezelésre, de még az arcon is. A Narl kezelés után mozogni kell legalább 20-30 percet, így kombinálható 3D vibroTrénerrel vagy Hypoxival. Válassz természetes megoldást a zsír csökkentésére!

Árak

Időtartam

1 alkalom

Bérlet 5+1

15 perc + vibrotréner

4 500 Ft

22 500 Ft

30 perc + vibrotréner

5 500 Ft

27 500 Ft

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

Lipolézer

Biztonságos és fájdalommentes megoldás zsírvesztésre

Félsz a sebészeti beavatkozástól? A lipolézer segítségével sebészeti beavatkozás nélkül érheted el a vágyott testalkatot. Számos problémára nyújt megoldást, mint például cellulit csökkentésére vagy alakformálásra. Gyere és teszteld le te is!

Miért a Lipolézer?

A Lipolézer technológia fájdalommentesen, biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. Megoldást nyújt karcsúsításra, alakformálásra, cellulit csökkentésre, anyagcsere serkentésére és bőrfeszesítésre is. Ez a lézeres eljárás teljesen biztonságos, technológiája klinikailag bizonyított, alkalmas nagymértékű és gyors zsírvesztésre.

Hogyan zajlik a Lipolézer eljárás?

A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, amely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből a szervezet természetes anyagcseréje során, ezáltal a zsírsejt mérete nagymértékben csökken. 

Kinek ajánlott?

A Lipolézer azok számára javasolt, akik a következő területeken szeretnének jelentős eredményeket elérni: csípő, derék, has, alhas, hát, fenék, comb, felkar. Ahhoz hogy szembetűnő eredményt érjünk el, a kezelést 2-3 naponta kell ismételni 2 héten keresztül. Szabadulj meg a cellulit és a zsírpárnák okozta fejtöréstől a Lipolézer segítségével! 

Milyen esetekben nem alkalmazható a Lipolézer?

menzesz idején

állapotos vagy szoptató nőknél

lázas betegeknél

hasi műtétek után három hónapig

gyomorfekély, nyombélfekély esetén

súlyos hastáji rendellenességek esetén

 

daganatos megbetegedéseknél

a szervezetbe beépített bármilyen (kemény műanyag, fém, stb.) tárgy, műtéti implantátum, pacemaker, stb.

magas vérnyomás, szív- és érrendszeri megbetegedések

cukorbetegség és egyéb anyagcsere megbetegedések

fényérzékenység
 

Árak

Időtartam

1 alkalom

Bérlet 5+1

20 perc

3 500 Ft

17 500 Ft

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

Cryolipolízis

Tüntesd el a felesleget a zsírfagyasztás módszerével!

Tudtad, hogy van egy természetes alternatívája a zsírleszívásnak? Ez nem más, mint a Cryolipolízis azaz zsírfagyasztás. Az eljárás nem csak hatékonyan szabadít meg a makacs feleslegtől, hanem fájdalommentes is. Látogass el szépségstúdiónkba és tégy egy próbát!

Miért a cryolipolízis?

A zsírfagyasztás egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadít meg a makacs, nem kívánt zsírrétegtől bizonyos területeken. Ez az innovatív technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként ismert világszerte, melynek eredményességét és biztonságosságát számtalan klinikai tanulmány igazolja.

Hogyan zajlik a cryolipolízis?

A fejlett cryolipolízis technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni. A lehűtött zsírsejtek apoptózison, vagyis programozott sejthalálon mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát. A bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket 10 Celsius és -10 Celsius fok közé, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata.

Kinek ajánlott?

A cryolipolízis inkább kisebb zsírpárnák eltüntetésére való, ezért egész testre kiterjedő alkalmazása nem javasolt. A kezeléseket havonta lehet ismételni a kívánt eredmény eléréséig. Átlagosan 2-5 kezelés elegendő, a zsírszövet vastagságától függően. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg. A kezelés utáni enyhe, finom masszázs segíti a kezelés utóhatásainak elmúlását és a hatékonyság növekedését.

Milyen esetekben nem alkalmazható a zsírfagyasztás?

májprobléma, Raynaud szindróma

súlyos csalánkiütés

krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás)

keringési problémák

alacsony fehérje szint (hipoproteinémia)

rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)

súlyos diabétesz

18 év alatti kor

várandós, szoptató nők

sérült, nem egészséges bőrfelület

pacemaker

daganatos megbetegedések

Árak

Időtartam

1 alkalom

1 fej/ 1 óra

12 000 FT 

1 fej/ 4 óra

45 000 FT 

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

Hifu Bodyshape

Tartós alakformálás egyetlen vágás nélkül

Műtéti beavatkozás nélkül szeretnéd formálni testalkatod? Ráadásul mindezt úgy, hogy az eredmény tartós is legyen? Akkor a Hifu Bodyshape a számodra megfelelő megoldás. Gyere és próbáld ki nálunk ezt az innovatív technológiát!

Miért a Hifu Bodyshape?

Magyarországon elsőként a Beauty&Balance Szépségszalonban próbálhatod ki a nagy intenzitású fókuszált ultrahang technológia legújabb fejlesztését, a Hifu Bodyshape berendezést. A Hifu Bodyshape egy végleges alakformáló kezelés bármilyen műtéti beavatkozás nélkül. Alkalmazható végleges zsírsejt megsemmisítésre, tartós alakformálásra, cellulit kezelésre vagy bőrfeszesítésre is. 

Hogyan működik a Hifu Bodyshape?

A vertikális pulzáló fókuszált ultrahang vákuummal kiegészítve, azonnal és tartósan, mechanikus úton semmisíti meg a zsírsejteket, ezáltal a zsírsejtbontás és kötőszövet feszesítés hatékonyabb. A kezelés időtartamát a kezelendő terület mérete határozza meg. A beavatkozás jól kombinálható az ALPHA LED OXY SPA, HYPOXY/VIBRO TRAINER, HULLÁMMASSZÁZS kezeléssel, mely fokozza a bőr feszességét, méregtelenít, stimulálja a nyirokkeringést, valamint alakformáló hatása van. A zsírbontás után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt. Továbbá a zsírszegény, rostdús diéta betartása és a rendszeres testmozgás jelentősen hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez. 

Kinek ajánlott?

Az eljárás azon vendégeknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem szeretnék alávetni magukat sebészeti vagy egyéb fájdalommal, gyógyulási idővel járó beavatkozásoknak. A Hifu Bodyshape alkalmas a lokális zsírlerakódások kezelésére és a körfogat csökkentésére olyan problémás területeken, mint a has, csípő, derék, valamint a külső és belső combok. A Hifu Bodyshape használatával többé nem álom a tartós alakformálás!

Milyen esetekben nem alkalmazható a Hifu Bodyshape berendezés?

ha a zsírréteg vastagsága nem éri el az 1,5 cm-t

súlyos zsíranyagcsere-, véralvadási zavar, májbetegségek, immun- vagy kötőszöveti betegség, aorta aneorisma, beépített idegentest, szívritmus szabályozó, terhesség és szoptatás ideje alatt

aszpirin rendszeres szedése esetén

Árak

1 alkalom

4 alkalmas bérlet

18 000 FT

68 000 FT

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

ESWT

Shape Esztétikai lökéshullám terápia kezelés különböző panaszokra

A narancsbőr és a striák megkeserítik a mindennapjaidat? Számolj le velük az ESWT-Shape géppel! A készülék segítségével nem csak a stiák és a narancsbőr győzhető le, hanem különböző mozgásszervi panaszokra is hatékonyan fejti ki a hatását. Gyere és próbáld ki nálunk!

Miért az ESWT-Shape gép?

Az elsősorban különböző mozgásszervi panaszok kezelésére kitalált lökéshullám terápia hatékonyan alkalmazható a bőr alatti szövetek stimulálására, a vérkeringés javítására, fokozására, a szövetek öngyógyító, regenerálási folyamatainak katalizálására.

Hogyan zajlik a lökéshullám terápia?

Az ESWT-Shape gépünk 2 különböző kezelőfejjel rendelkezik. FSWT fókuszált és RSWT radiális kezelőfejei által a lökéshullámok behatolási mélysége változtatható, így hatásuk a célterületre lokalizálható. A lökéshullám terápia kombinálva pl. zsírfagyasztással mindkét kezelés hatékonyságát megháromszorozza, de önálló kezelésként is rendkívül hatékony. A kezeléssorozat alatt különösen ajánlott legalább napi 30 perces testmozgást végezni. Nagyjából 2 – 3 liter víz fogyasztása szükséges naponta, ebből 0.5 – 1 liter közvetlenül a terápia után. A kezelés hatásosságát jelentősen növeli a kiegyensúlyozott táplálkozás is. 

Kinek ajánlott?

A lökéshullám terápia azoknak ajánlott, akik újra feszes bőrről álmodnak. Ez a terápia alkalmazható cellulit kezelésére, a megereszkedett felkaron és alhason, valamint striák eltüntetésére is. De egyéb mozgásszervi panaszok kezelésére is kiváló.

Árak

Időtartam

1 alkalom

Bérlet 5+1

30 perc

8 500 Ft

42 500 Ft

40 perc

9 500 Ft

47 500 Ft

50 perc

10 500 Ft

52 500 Ft

60 perc

11 500 Ft

57 500 Ft

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

Várunk szeretettel

Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

Nyitva tartás:

Hétfő:          9:00 - 21:00
Kedd:           7:00 - 19:00
Szerda:        9:00 - 21:00
Csütörtök:   7:00 - 19:00
Péntek:        9:00 - 21:00
Szombat:     8:00 - 14:00

Adatvédemi tájékoztató | Készítette: Beauty Marketing Experts, Fru Creative Design
Beauty & Balance minden jog fenntartva ©2021