Zsírbontó testkezelések

11. kerület kavitációs zsírbontás testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

BShape

Kiemelkedően eredményes zsírbontás 3 kezelés minden előnyével

Gyors és hatékony fogyásra van szükséged? Azt hiszed lehetetlen, vagy csak intenzív diéta és mozgás segítségével érheted el?

Miért a Bshape kezelést válaszd?

Azoknak hölgyeknek fejlesztettük ki BShape kezeléssorunkat, akik gyors eredményt szeretnének elérni, de nincs idejük napi több órát kardió edzéssel tölteni és túl szigorú diétával sanyargatni magukat.

Hogyan zajlik a kezelés?

A vákummasszázs fontos a zsír mobilizálásban és a vérbőség fokozásában a BShape gépi kezelést megelőzően. 

Következő lépésként bevetjük a nagyágyút is! A Bshape géppel nagyjából 20 ezer izomösszehúzódásra számíthatsz elektromágneses izomstimuláció során. Ez a kezelés extrémen összehúzza az izmokat, ez által nagyon gyorsan kifárad az adott terület, beindul az izomépítés és egyúttal lokális zsírégetés is. 

Az utolsó megálló a hullámmasszázs, aminek a nyirokrendszer megtisztításában van fontos szerepe.

Kinek ajánlott?

Azok számára kifejezetten ajánlott a Bshape, akik diétával vagy testmozgással nem érték el az áhított célt. Ez az eljárás mindezek mellett olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a nemkívánatos zsírrétegtől.

Várunk szeretettel Budaörsön a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

11. kerület kavitációs zsírbontás testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Kavitációs zsírbontás

Tartós, eredményes zsírbontás természetes módszerrel

Hiába a diéta és az edzés, de az áhított feszes bőrt még így sem érted el? Van rá természetes megoldás, ami nem más, mint a kavitációs zsírbontás!

Miért a kavitációs zsírbontás?

Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya. A kavitáció célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása. Alkalmazásával természetes úton tartós eredmény érhető el.

Hogyan zajlik a kavitációs zsírbontás?

A kezelés során a nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe. Tehát a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak. A kavitációs zsírbontás teljesen fájdalommentes és tudatos táplálkozás mellett alkalmazva igen látványos eredménnyel jár. Akár már egy kúra igénybe vételével is csökkentheted ruhaméreted 1-2 mérettel. Mivel a kavitációs kezeléssel a nyirokkeringés fokozása nincs megoldva, ezért a kezelés után közvetlenül infraedzést vagy hullámmasszázst ajánlunk. 

Kinek ajánlott?

Azok számára kifejezetten ajánlott a kavitációs zsírbontás, akiknek diétával vagy testmozgással nem érték el az áhított célt. Ez az eljárás mindezek mellett olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a nemkívánatos zsírrétegtől.

Várunk szeretettel Budaörsön a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!