Wiener testtekercselés

Hatékony karcsúsítás egyszerűen

Karcsúbb alakra vágysz? Vagy éppen a narancsbőr okoz fejtörést számodra? Mindezekre nyújt természetes megoldást a Wiener testtekercselés. Keresd fel szépségstúdiónkat Újbudán és vedd igénybe aromaterápiás fáslizó módszerünket!

11. kerület wiener testtekercselés Budapest Szépségszalon

Miért a Wiener testtekercselés?

A Wiener testtekercselés alkalmazásával látható körméret csökkenés és hatékony karcsúsítás érhető el a hideg-meleg hatásnak köszönhetően. Ugyanakkor erőteljes cellulit csökkentő hatással is bír ez a kezelés, akár egy súlyosabb cellulit probléma esetén is kiválóan alkalmazható.

Hogyan történik a Wiener testtekercselés?

Ez a kezelés más, mint a többi hasonló eljárás, hiszen a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagoknak köszönhetően intenzív vérkeringés és vérbőség indul meg. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. Mivel a szervezet működéséhez meg kell lennie a belső hőegyensúlynak, ezért az egyensúly megtartásához a testnek le kell építenie a fölösleges tápanyagokat. A problémás területre először az aromaolaj bemasszírozása történik, majd a hatóanyaggal beitatott fáslit a kezelendő területre helyezzük. Egészen a térdtől a mell alattig végezzük a fáslizást, ezután pedig a területet nylonfóliával befedjük és 45-50 percig fekvő pozícióban hagyjuk a vendéget. Végül eltávolítjuk a fáslikat és átmasszírozzuk a területet az utókezelő géllel. A vendégnek a kezelés után 3-5 óráig nem szabad zuhanyoznia.

Kinek ajánlott?

A Wiener testtekercselés bárki számára alkalmas, aki az alakján szeretne változtatni műtéti beavatkozás nélkül. Számos problémára jelent megoldást, mint például cellulit csökkentésére, terhességi csíkok, striák halványítására és a bőr feszessé tételére. Érj el te is látható eredményeket, a hatékony karcsúsítás műtét nélkül is lehetséges!

Miért nálunk?

Sok éves tapasztalat szerint megsokszorozható az eredmény, ha vákuummasszázzsal kombináljuk, ezért mi az aromaolajat, ami a testtekercselés első lépése már vákuummasszázzsal juttatjuk a bőrbe. Ezután kerülhet fel a tekercs. Ezt a két technikát ötvözve
garantált a siker a narancsbőr ellen folytatott harcban. A teljes kezelés nagyjából 1,5 órát vesz igénybe.

Milyen esetben nem alkalmazható a Wiener testtekercselés?

súlyos betegségek esetén

cukorbetegség esetén

keringés- légzési- és szívproblémák esetén

terhesség,szoptatás és menstruáció ideje alatt

láz és allergia esetén

11. kerület wiener testtekercselés Budapest Szépségszalon

Árak

Kezelés

1 alkalom

Bérlet 5+1

Wiener testfáslizás (vákuum nélkül)

10 000 Ft

50 000 Ft

Wiener testfáslizás (vákuummal)

15 000 Ft

75 000 Ft

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Várunk szeretettel

Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!