Vendégeink mondták

Szuper csapat, szuper szakmaiság, hozzáértés, kedvesség, segítőkészség. Mindig szívesen jövök a csajokhoz.

Zömbik Noémi

Több éve járok erre a helyre és kipróbáltam az összes gépet.
Klassz, tiszta hely , nagyon jó gépekkel és szuper kiszolgálással. Mindenkinek csak javasolni tudom.
Kántor Patrícia

Szuper hely, szuper gépekkel, szuper lányokkal 

Jakab Tamara

Nagyon jól felszerelt szalon profi szakmai háttérrel. Tiszta, kellemes környezet, segítőkész, kedves kiszolgálás.

Tóth Alíz

Szép, tiszta, kellemes környezet, csodás, segítőkész lányokkal, szuper gépekkel és lehetőségekkel! 🙂

Tóth Tímea

Mezoterápiára járok egy ideje ide és nagyon elégedett vagyok vele, mert azonnal látszik a hatása. A szalon tiszta, jó hangulatú és az itt dolgozók szuper kedvesek.

Szép Annabella

Kedves, segítőkész csapat, profi gépek és nyugodt környezet. Több alkalommal, több fajta gépet illetve testkezelést próbáltam ki és mindig pihenten és feltöltődve jöttem el.

Moczok Erika

Ajánlom minden korosztálynak. Szuper profi csajok, igazi tanácsadók: mozgás, kaja, bőrápolás, bármi az egészségért. Mindig mosolygósak! Hétvége vagy este mindegy, mindig van pár jó szavuk. A gépek, eszközök és a szalon mind tiszták! És hát valóban vannak eredmények ha hozzájuk jártok 😉

Lillin Éva

Szívesen ajánlom mindenkinek, aki mozgásra és/vagy szépülésre vágyik. Szuper kedves lányok, akik mindig segítenek megtalálni a személyednek megfelelő kezelést. A stúdió igényes, tiszta, rendezett. Minden alkalommal feltöltődöm náluk. 🙂

Susánszki Anikó

Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon megvagyok elégedve, a lányok kedvesek, tájékozottak és segítőkészek, ami nem túl sok szépségszalonról mondható el sajnos. Professzionális hely, megérdemlik az 5 csillagot.

Földi Anna

Ha rossz napod van, és szeretnéd kiengedni a fáradt gőzt,vagy fogyni szeretnél, vagy szükséged van egy fantasztikus arc masszázsra, vagy szükséged van egy bíztató szóra,menj edzeni/ szépülni a Beauty &Balance-ba!
Megéri!!!

Csapó Dorottya

Szakképzett udvarias személyzet, részletes tájékoztatás. Kulturált tiszta szalon. A kezelések alaposak nem futószalag jeleggű. Az árak korrektek. Ajánlom.

Kiss Erika

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Várunk szeretettel

Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!