11. kerület testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Testkezelések

Testkezeléseinket úgy válogattuk össze, hogy azok a legegyedibb problémákra is megoldást nyújtsanak. A legmodernebb eszközökkel dolgozunk, ennek köszönhetően mindig a legújabb technikai megoldások segítségével érheted el álomalakod. Ráadásul mindezt gyors és látványos eredményekkel! 

Nem kell többé műtéten, vagy egyéb radikális megoldáson törnöd a fejed, hiszen természetes úton is lehetséges az alakformálás.

Milyen testkezelések közül választhatsz?

11. kerület feszesítő testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Feszesítő testkezelések

A feszes bőr és karcsú alak elérésének érdekében 3 feszesítő testkezelésünk közül választhatsz:

  • VelaSlim
  • BOM-TRS rádiófrekvenciás készülék
  • Vákuummasszázs 

Ha meg szeretnél szabadulni a felesleges zsírpárnáktól, vagy éppen a narancsbőr és striák eltüntetése okoz fejtörést, akkor próbáld ki feszesítő testkezeléseinket.

11. kerület zsírbontó  testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Zsírbontó testkezelések

Ma már számos alternatíva létezik a zsírleszívás helyett, ilyenek például a zsírbontó testkezelések. Ezek a kezelések hatékonyan bontják a zsírsejteket, mégpedig úgy, hogy az eredmény tartósan fenntartható. Nálunk lehetőséged van a Kavitációs zsírbontás, a Narl lipolízis, a Lipolézer, a Cryolipolízis, a Hifu Bodyshape és az ESWT lökéshullám terápia testkezelések igénybevételére is. 

Ha természetes úton szeretnél tartós eredményeket elérni, akkor válassz zsírbontó testkezeléseink közül.

11. kerület méregtelenítés testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Méregtelenítés

A méregtelenítő kezelések hatására nem csak alakformálás érhető el, hanem bizonyos egészségügyi problémákra is megoldást nyújthatnak. Ne csak álmodj mindezekről, hanem valósítsd is meg kezeléseink segítségével! 

Segítségedre lehet a Hullámmasszázs, az Alpha Led Oxy, a Body Roll és az Infraszauna is.

 Formáld alakod, miközben szervezetedet méregteleníted!

11. kerület wiener testtekercselés Budapest Szépségszalon

Wiener testtekercselés

A Wiener testtekercselés alkalmazásával látható körméret csökkenés és hatékony karcsúsítás érhető el, akár egy súlyosabb cellulit probléma esetén is kiválóan alkalmazható. Ha egy egyszerű megoldást keresel alakformálásra, vagy a narancsbőr halványítására, akkor próbáld ki a Wiener testtekercselést.

Kinek ajánlottak ezek a testkezelések?

Azok számára, akik a felesleges zsírpárnáktól szeretnének megszabadulni, úgy, hogy nem kell hozzá drasztikus diéta és edzés. A körméret csökkentésén túl bőrfeszesítésre, cellulit csökkentésére és terhességi csíkok halványítására is alkalmasak testkezeléseink. Ha pedig méregtelenítés a célod, akkor jó helyen jársz, hiszen több kezelésünk is méregtelenítő hatással bír.

Mennyibe kerülnek testkezeléseink?

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Várunk szeretettel

Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!