Savas hámlasztás

AHA savas hámlasztó kezelés

A hámlasztó kezelés hatására a bőr megfiatalodik, a ráncok és a foltok halványodnak, a hatóanyagok jobban felszívódnak a bőr egészségessé válik. A hámlasztás lényege a bőrszerkezet megújítása.

Válaszd te is a fájdalommentes savas hámlasztó kezelést!

11. kerület kozmetika Budapest savas hámlasztás

Mi az a savas hámlasztás?

A savas hámlasztás nem más, mint a gyümölcssavas peeling. A gyümölcssavak kíméletesen oldják a bőr felszínéről az elhalt sejteket, behatolnak a szaruréteg aljára, serkentik a sejtosztódást elősegítve ezzel a bőr regenerálódását.

Miért pont az AHA savas hámlasztás kezelést válaszd?

Ránctalanító hatása van

Halványítja a pigmentfoltokat

Megújul a bőrszerkezet

Aknék eltüntetése

Hegek csökkentése

Javítja a bőr felszívóképességét

Egyenletes, sima és ragyogó bőrt eredményez

Hogyan zajlik ez a kezelés?

Az AHA savas kezelés nagyjából 40-50 perc, fájdalommentes, de amikor közömbösítjük a savat a neutralizálóval az egy bizsergést indít el. Nagyon fontos, hogy a bőr hidratált legyen a kúra előtt! A megújulás, az egyenletesebb bőrfelszín kialakulása is cél. Ez nem egy mélyhámlasztás, ami után lemezekben hámlik le a bőr, nem kell otthon ülni a sötétben utána, egy enyhe púderes hámlás előfordulhat, amit van aki észrevesz, van aki nem. A kezelés alatt és után naponta fényvédő krémet kötelező használni, mert fokozottan fényérzékennyé válik a bőr, illetve a bőr mindennapi hidratálására is különös figyelmet kell fordítani. A kezelés hatása mezoterápiás hatóanyagbevitellel kombinálva fokozódik.

Kinek és mikor ajánlott?

A kezelés leginkább kombinált, már kezelt aknés bőrre alkalmazható. De azok számára is ajánlott, akik Anti-aging hatású kezelést keresnek. Ezen kívül pigmentfoltok vagy heges bőrfelszín halványítására is alkalmas vagy azoknak, akik felfrissítenék bőrüket.

Kúraszerűen az igazi! 

Nagyon látványos már 1 kezelés is, mintha lehúznánk egy szürke fátyolt a bőrről. Igazi és teljes megújulás, és megfelelő előkészítés a további aktív hatóanyagos kezelésekhez is. Hetente érdemes ismételni, érettebb bőr esetén pedig pedig kéthetente. Egy alkalmat csak frissítés gyanánt javaslunk.

Aknés vagy extrán érzékeny bőrön nem alkalmazzuk, ez a tanácsadás keretében mindenképpen megbeszélendő!

11. kerület kozmetika Budapest savas hámlasztás

Otthonápolási tanácsok

Csakis ősztől télig alkalmazzuk, amikor már nincs erős napsugárzás.

A szoláriumot 2 héttel a kezelés előtt vagy utána nem javasoljuk, de a teljes kúra alatt is kerülni kell, mert a bőr érzékeny, éppen most épül vissza, újul meg és frissül fel, extra sugárzással nem szabad terhelni. A szaunázás is kerülendő, és a kezelések napján az edzés is.

A fényvédő használata nappalra, utcára is elengedhetetlen, hiszen ilyenkor védeni kell a nap káros sugaraitól a “bébibőrt”.

Eredmények

A kezelés után a bőr kifejezetten szép és friss, a félig-meddig elhalt, de bőrrel még aktívan kapcsolatban lévő darabkák eltűnésével látványos eredmény érhető el. Fokozottabb hámlás indul el, mint ami a természetes, de ha nem figyel rá a vendég, lehetséges, hogy észre sem veszi a folyamatot. Ezt nagyon sokan kérdezik, és szinte senki nem tudja! 🙂

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Várunk szeretettel

Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!