Feszesítő testkezelések

11. kerület Vela Slim feszesítő testkezelés Budapest Szépségszalon

VelaSlim

Karcsú alak, feszes bőr műtét nélkül

Karcsúbb, feszesebb alakra vágysz, de nem akarsz műtéti beavatkozást? Akkor a VelaSlim a tökéletes megoldás számodra! 

Miért a VelaSlim?

A VelaSlim használatával műtéti beavatkozás nélkül érhető el újra a feszes bőr és a karcsú alak. Már 4-6 kezelést követően 3-7 cm-es körméret csökkenést lehet elérni. Sikeresen alkalmazható körméret csökkentésére, cellulit csökkentésére, bőrfiatalításra és feszesítésre is. A VelaSlim a kívülről látható változásokon kívül, segít még a méregtelenítésben, a vérkeringés fokozásában, valamint izomfájdalmakra, görcsökre is megoldást jelenthet.

Hogyan működik a VelaSlim készülék?

A VelaSlim lényegében négy élenjáró testkezelő technológia egyetlen készülékben. Ez a 4 technológia nem más, mint a rádiófrekvencia, a pulzáló vákuum terápia, a gördülő hengeres masszázs és az infravörös fényterápia. A rádiófrekvenciával és az infravörös fényterápiával mélyebb bőrrétegekben lévő szövetek melegítése történik, amely által a zsírsejtek összezsugorodnak. Míg a masszázs puhává teszi a bőrt, addig a pulzáló vákuum a vérkeringés serkentésében és a zsírsejtek membránjainak megbontásában játszik szerepet. A VelaSlim a kezelőfej segítségével a bőr felületi rétegeitől a mintegy 15 mm mélységű zsírszövet rétegekig teljeskörűen átdolgozza a kötőszövetet.

Kinek ajánlott?

A készülék használata minden fiatalodni vagy megújulni vágyó hölgy számára ajánlott, hiszen a VelaSlim által természetes úton csökkenthető a körméret vagy a cellulit is. Főként a hason, popsin és a combokon alkalmazzák, de számos egyéb testtájon is alkalmazható. Nem álom többé a feszes bőr és karcsú alak!

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

11. kerületBOM TRS rádiófrekvenciás  feszesítő testkezelés Budapest Szépségszalon

BOM-TRS rádiófrekvenciás készülék

Bőrfeszesítés természetesen

Nem szeretnél kés alá feküdni esztétikai beavatkozások miatt? Ha  természetes úton szabadulnál meg a zsírpárnáktól vagy éppen arcfiatalító kezelésekre lenne szükséged, akkor a BOM-TRS rádiófrekvenciás készülék az ideális megoldás számodra!

Miért pont a BOM-TRS rádiófrekvenciás készülék?

A legkorszerűbb BOM-TRS Center típusú újgenerációs rádiófrekvenciás készülékkel kíméletesen végezhetők olyan kezelések műtéti beavatkozás nélkül, mint a zsírbontás, az arcfiatalítás vagy a bőrfeszesítés. Ha a has tájékon, a comboknál, a deréknál vagy a tokán felgyülemlő zsírpárnáktól szeretnél megszabadulni, a BOM-TRS látványos eredményt kínál mindezen problémákra már néhány alkalom után.

Hogyan működik a BOM-TRS rádiófrekvenciás készülék?

A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. A kontrollált hőbevitel hatására a sejtek sejtmembránjain keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A berendezés hexa-poláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, amely a piacon jelenleg elérhető legkorszerűbb technológia. A BOM-TRS Center egyedülálló tulajdonsága, hogy a kezelőfejek vörös színű szuper intenzív fényerejű LED fényforrásokkal vannak ellátva.

Kinek ajánlott?

Azok számára ajánlott a rádiófrekvenciás készülék, akik szeretnének megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól, a narancsbőrtől vagy éppen fiatalabb, feszesebb arcot szeretnének természetes úton. A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt, heti 2 alkalommal. A kezelések még eredményesebbek, ha a felszabadított zsírsejtek elvezetését elősegítjük. Ezért minden kezelés után egy nyomásterápiás nyirokmasszázst javaslunk azért, hogy még hatékonyabbá tegyük a kezelést. Többé nem álom a műtét nélküli zsírbontás vagy arcfiatalítás!

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

11. kerület feszesítő vákuum masszázs testkezelés Budapest Szépségszalon

Vákuummasszázs

Csökkents a narancsbőrt és a ráncokat operáció nélkül

Természetes megoldást keresel a narancsbőr, a striák vagy a ráncok eltüntetésére? Gyere el szépségstúdiónkba és próbáld ki a vákuummasszázst, amivel mindezen problémák orvosolhatóak!

Miért a vákuummasszázs?

A vákuummasszázs remek megoldás salaktalanításra, körméret és narancsbőr csökkentésére is. Mindezek mellett különféle arckezelésekre is kiválóan alkalmazható, mint például a kontúrok feszesítésére vagy a mimikai ráncok csökkentésére.

Hogyan működik a vákuummasszázs?

A legegyszerűbben fogalmazva a vákuummasszázs széttöri a zsírsejteket, amelyek a nyirokmirigyeken keresztül távozhatnak. Természetesen ennél azért sokkal többről van szó. A vákuumfej beszívja a kezelt területet, így a fej mozgásával a zsírsejtek zúzódnak, összetörnek, a sejt belseje kiürül, ami nem okoz sejthalált, csak a zsírsejt körméretének csökkenését. A triglicerinnel együtt méreganyagok is távoznak. Segít a méregtelenítésben is azáltal, hogy aktiválja az anyagcserét, oxigénnel látja el a kezelt területet, így gyorsulnak az anyagcserefolyamatok. A nagyobb oxigén és tápanyagellátás hatására beindul a kollagén és elasztin termelése is, ettől válik feszesebbé a bőr. A kezelést mindig hatóanyagos olajjal végezzük és minden területen 2 féle kezelőfejet használunk a legjobb eredmény elérése érdekében. Minden kezelést teljes testen végzünk (teljes láb, fenék, has, derék, igény esetén karok). A kezelés hatékonysága érdekében elengedhetetlen a nagy mennyiségű folyadék fogyasztása, és ajánlott a Wiener testtekercselés, az infraszauna vagy az Alpha Led Oxy Spa használata a tökéletes eredmény érdekében. A kezelés időtartama: 40 perc. 

Kinek ajánlott?

A vákuummasszázst többnyire a narancsbőr kezelésre alkalmazzák, de terhességi csíkok, striák, ráncok kezelésére is alkalmas. De nem csak azok a hölgyek vehetik igénybe, akik a narancsbőrtől vagy a striáktól szeretnének megszabadulni, hanem azok is akik méregtelenítés céljából keresnek megfelelő opciót.

Milyen esetekben nem javasolt a vákuummasszázs? 

mélyvénás trombózisban szenvedők

daganatos betegségeknél

ér/nyirokér gyulladásnál, érelmeszesedésnél

fertőző betegségeknél

lázas állapotoknál

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Várunk szeretettel

Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!