Egyéb kezelések

Hajszálér kezelés

Felejtsd el a hajszálerek okozta esztétikai problémát!

A hajszálér egy egyre több embert, mind férfiakat mind nőket érintő bőrprobléma. Ennek kezelése manapság a modern technika fejlődésével már lehetségessé vált, a Magyarországon még különlegességnek számító RBS-C kezelés segítségével, melynek hatására látható eredményt lehet elérni mindössze egy kezelés hatására. 

Miért alakul ki?

A seprűvéna kialakulásának több oka is lehet: a láb terheltsége (akár terhesség esetén), a bőr vastagsága, fogamzásgátló szedése, a bőr alatti zsír állaga, keringési problémák, valamint gyakori esetben a genetika. 

Amennyiben az erekben a nyirokkeringés nem megfelelő, akkor az erek kitágulnak, és ennek hatására láthatóvá válnak a bőr felszínén. Leggyakoribb megjelenési terület a combok, valamint a lábszár. Legtöbbször pókháló szerűen terjed és kékes-lilás színű, ezért gyakran nevezik pókvénának is.

Mire jó a hajszálér kezelés?

Ez a kellemetlen bőrprobléma sokak számára okoz esztétikai problémát, ami a legújabb RBS-C kezelés segítségével orvosolható. A hajszálér kezelés után búcsút inthetsz a hosszú nadrágoknak és a harisnyáknak! Vége a korábbi kellemetlen érzésnek, ezentúl büszke és magabiztos lehetsz rövid nadrágban is! A kezelés látványos, már egy alkalom után láthatóvá válik a javulás és tartós eredményt biztosít további utókezelések nélkül.

Kinek ajánlott?

Azok számára ajánlott a hajszálér kezelés, akik meg szeretnének szabadulni ettől a kellemetlen esztétikai problémától. Fiatalok és idősek számára is egyaránt ajánlott ez a kezelés.

További információkkal kapcsolatban telefonon lehet érdeklődni.

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

Lézeres Tetoválás eltávolítás

Szabadulj meg könnyedén a nem kívánatos tetoválástól!

A mai világban egyre jobban terjed és hódít a tetoválás, fiatalok és idősebbek körében egyaránt. De ami először jó ötletnek tűnt, az idővel megváltozhat. Erre nyújt egyszerű megoldást a lézeres tetoválás eltávolítás!

Miért a lézeres tetoválás eltávolítás?

Mára egyre több ember veszi igénybe a Q Switch lézeres tetoválás eltávolító géppel történő kezelést, amelynek köszönhetően hegmentesen és enyhe fájdalommal, néhány alkalom után véglegesen eltüntethető a tetoválás.

A Q Switch lézer olyan gyorsan pulzál, hogy képes a tintát úgy feltörni, hogy az nem pusztít el élő szövetet. Előnye, hogy 2 hullámhosszon működik: 1064 nm (itt a sötét színű ábrák távolíthatók el) és 532 nm (itt a világos, színes színű ábrák távolíthatók el).

Hogyan zajlik a tetoválás eltávolítás?

A tetoválás eltávolítás előtt meg kell tisztítani a kezelendő területet, szükség esetén szőrteleníteni. Érzékenység esetén a kezelendő felületet nyugtató hűtőgéllel előkezeljük. A kezelendő felület fertőtlenítése után kezdődhet a tetoválás eltávolítása. A kezelés végén helyi érzéstelenítő kenőcsöt, majd steril pólyát teszünk a tetoválásra. A kezelést követően enyhe bőrpír (gyulladásos bőr), a napégéshez hasonlatos fájó, szúró érzés, valamint hámlás is jelentkezhet. Körülbelül 2-3 nap amíg felhólyagosodik, lejön, és utána úgy kell kezelni, mint egy égési sérülést (Panthenol habbal). Az első 24 órában alkalmazhatunk jeges pólyát, vagy hideg borogatást 1-2 óra erejéig

Mire ügyelj a kezelés előtt?

A kezelést megelőző hetekben javasolt vizes alapú krémekkel hidratálni a kezelendő területet, mert testápoló használatával rugalmasabbá tehetjük a bőrt. Amennyiben a kezelendő terület szőrrel borított, javasolt annak eltávolítása. A napozás, szoláriumozás, barnító krémek használata kerülendő a kezelés előtti 2 hétben. A kezelést megelőző naptól a kezelendő területen ne használj sminket, izzadásgátló-, testápoló szereket, ékszert és testékszereket.

Kinek ajánlott?

Azok számára ajánlott a lézeres tetoválás eltávolítás, akik el szeretnék tüntetni a korábbi tetoválásokat, vagy korrigálni szeretnének egy meglévő tetoválást. A kezelés csak több alkalom után hatásos, ezért minimum 3, de előfordulhat az is, hogy 6-8 alkalommal is vissza kell jönni.

Milyen esetekben nem ajánlott a kezelés?

terhesség alatt, magas vérnyomás ill. szívproblémák esetén

heges-, anyajegyes területen

gyógyulás alatt álló sebes területen

akné, ekcéma, bőrbetegségek esetén

Aszpirin, Aleve, Motrin, Ibuprofen szedése esetén

További információkkal kapcsolatban telefonon lehet érdeklődni.

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Várunk szeretettel

Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!