Edzések

Milyen edzések közül választhatsz?

Fekvő infrabicikli

Elliptikus tréner

Hypoxi Trainer Automatic

Fekvő infrabicikli

Kettő az egyben Body-Space vákuumos fekvő infrabicikli

Izomerősítés, alakformálás, zsírpárnák és cellulit csökkentése egyetlen eszközzel lehetséges? IGEN! A Body Space vákuumos Infrabiciklivel könnyedén elérheted célodat!

Miért a Body Space?

A Body Space vákuumos infrabicikli jelenleg a 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb és legújabb kiadású, kombinált alakformáló wellness gépe, mely a 2 leghatékonyabb fogyasztó méregtelenítő technológiát egyesíti egy gépben. A Body Space segítségével hatékonyan csökkenthető a cellulit (narancsbőr), de fogyásra is tökéletes megoldás. 

A Body Space tréning hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén kiválasztás útján távozik a szervezetből, amit a vákuum technológia még hatékonyabbá tesz. Kutatások azt bizonyítják, hogy kúraszerűen használva 12-20 kezelés alatt le lehet adni a felesleges zsírt (akár 3-8 kg fogyás) a has, altest és fenék területéről.

Hogyan működik a Body Space infrabicikli?

A Body Space egy zárt kapszula, melyben a test alsó része ki van téve a negatív(vákuum) és pozitív nyomásnak (légköri nyomás). A vákuum kezeléssel egy időben folyik az edzés. Még egy fizikailag inaktív személy is könnyen tud boldogulni az edzéssel. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, serkentik a vérkeringést, segítik a méregtelenítést azzal hogy felszabadítják a méreganyagokat. Választható opcióként a szalonban 500 Ft ellenében zsírbontó hatóanyagot, és fóliát (tekercselést) biztosítunk kedves vendégeink részére.

Kinek ajánlott a Body Space infrabicikli?

Mindazok számára ajánlott a Body Space fekvő infrabicikli használata, akik karcsúbb testalkatra vágynak. Az alakformáláson kivül a narancsbőr csökkentésére és az izmok erősítésére is szolgál az infrabicikli. 

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

Elliptikus tréner

Hozd formába tested!

Egyetlen eszköz használatával lehetséges az alakformálás? Az elliptikus tréner segítségével IGEN, hiszen több izmot mozgat meg egyetlen edzés során, mint a konditermi gépek. 

Miért az elliptikus tréner?

A Body Space Infrared elliptikus tréner egy olyan edző eszköz, amely a legközelebb áll a természetes mozgáshoz. Segít az egész testet formába hozni, mert ez a gép sokkal több izmot mozgat meg az edzés során, mint más általános kondigépek. Nem csak az alsó test izmait mozgatja meg, mint a comb, fenék és a vádli, hanem a karokat, mellkast, hátat és vállat is. Ez az edzés négyszer gyorsabban égeti cellulitiszt és a zsírréteget, mint a hagyományos aerobic edzés.

Hogyan működik?

A Body Space Infrared elliptikus tréner a nagy teljesítményű lendkeréknek köszönhetően kivételes kényelmet és zavartalan működést biztosít. Az edzéstervet a felhasználó az elektronikusan szabályozható világos és áttekinthető kijelzőn követheti nyomon. Amellett, hogy a szokásos ellenőrzött adatokat mutatja, mint például az elégetett kalóriát és az ismétlések számát, figyeli a sebességet, fordulatszámot, a hőmérsékletet és a pulzust, végül pedig kiértékeli a teljesítményt.

Kinek ajánlott az elliptikus tréner?

Az elliptikus tréner különféle célokra használható: izomerősítésre, alakformálásra és cellulitisz csökkentésére is. Térd- és gerincfájós vendégeinknek is biztonsággal ajánljuk, mert a gép profi kialakítása lehetővé teszi a fájdalommentes kardio edzést!

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

Hypoxi Trainer Automatic

Vedd fel a harcot a felesleges kilókkal szemben!

A Hypoxi trainer AUTOMATIC edzés, egy kiterjedt aerobic edzés egy vákuum kamrában, ahol kerékpározással hajtjuk le a felesleges kilókat. Szabadulj meg te is a feleslegtől kerékpározással, válaszd a Hypoxi Trainer Automatic edzést! Az eredmény magáért beszél!

Miért a Hypoxi Trainer Automatic edzés?

Alapvetően a problémás területek (comb, fenék, has, csípő) nyomás alá kerülnek, a vénás működés javul, a zsír lebonthatóvá válik. Azokról a helyekről fogyhatunk, ahonnan a legjobban szeretnénk, és mindezt személyre szabva biztosítjuk.

A hölgyek 80%-ának combon és fenéken fordul elő jelentős mennyiségű zsírlerakódás, amitől sajnos a gyenge vénák, és kötőszövetek miatt sem koplalással, sem sportolással nem lehet megszabadulni. A Hypoxi Trainer először a problémás terület vérkeringését javítja, így meggyorsítja a zsírbontást. A Hypoxi trainer AUTOMATIC edzéssel már heti 3 X 30 perc alatt is látványos eredmény érhető el. Edzés után még 2-8 órával is fokozott az anyagcsere, éppen ezért legalább 4 órán keresztül nem ajánlatos ezen területek hideg, vagy langyos vízzel való tusolása.

„40-100 gramm valódi zsírégetés óránként, utolsó kezelés után 60 nappal is tartós alakváltozás figyelhető meg.” 1 kg zsíranyag vesztésekor felsőtest 1 cm-rel, comb 0,6 cm-el lesz karcsúbb.

Hogyan működik?

Először is egy állapotfelmérő lapot kell kitöltenie a vendégnek, majd felmérjük a kötőszövet és a vénák állapotát, valamint elemezzük a testalkatot. Ezután kezdődhet az edzés, ami 30 percet vesz igénybe. A készüléket minden alkalommal szalonunk munkatársai indítják el, a vendég céljainak megfelelő programot beállítva. A tréning előtt és közvetlen utána sem szabad sportolni!

Kinek ajánljuk a Hypoxi Trainer Automatic edzést?

akik túlsúllyal rendelkeznek, vagy amakacs zsírpárnáktól szeretnének megszabadulni

akik gyenge vénával és leterhelt nyirokkeringéssel rendelkeznek

akik gyenge kötőszövettel rendelkeznek, és a problémás területeket feszesíteni és simábbá szeretnék alakítani

akik fogyni szeretnének, kellő elszántsággal, a diéta betartásával

Milyen esetekben nem ajánlott?

Terhesség és szoptatás alatt

Magas vérnyomás (200 feletti) esetén

Gyulladásban lévő visszereknél

Akut trombózis esetén

Fertőzéseknél, nyílt sebeknél (orbánc, nyirokérgyulladás)

Kezeletlen szívelégtelenség esetén

Vérzékenység esetén

Májbetegség, súlyos vesebetegség esetén

Daganatos betegség esetén

Várunk szeretettel Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban,
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Várunk szeretettel

Újbudán a Beauty & Balance Szépségstúdióban
gyönyörű környezetben, profi szakemberekkel!