Beauty & Balance Szépségstúdió

Gyönyörű bőr és formás alak – minden, amire az önbizalmadnak szüksége lehet.

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon
11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Rólunk

Kellemes környezetben várjuk szépülni vágyó vendégeinket kozmetika, testkezelés és edzés szolgáltatások széles választékával a 11. kerületi, budai szalonunkba.
Magas fokú szakértelemmel és a legmodernebb technológiákkal garantáljuk vendégeink elégedettségét.

Szolgáltatásaink

Szépségmegőrző kozmetikai és testkezelés szolgáltatásainkat rendkívül tudatosan válogattuk össze, hogy azok a legegyedibb problémákra is eredményes megoldást nyújtsanak. A karcsúsodást és az alakformálást pedig nem csak időhatékonyan tudhatod le nálunk, de látni és érezni is fogod edzéseink hatását magadon!

11. kerület kozmetika Budapest Szépségszalon

Kozmetika

Klasszikus vagy elektrokozmetikai kezelés? Gyantázás vagy SHR szőrtelenítés? A Kozmetikai szolgáltatásaink széles skálája között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. A legösszetettebb problémák sem jelentenek kihívást a leghatékonyabb technológiáknak és szakmai tudásunknak köszönhetően.

Testkezelés

Legyen szó zsírbontásról, feszesítésről, narancsbőr eltávolításról, alakformálásról,  testkezeléseinken a jelenlegi piacon megtalálható legmodernebb, és legfejlettebb eljárásokat alkalmazzuk, amelyek gyors, és szemmel látható eredményt produkálnak akár már az első alkalom után!

11. kerület  testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon
11. kerület edzés fogyás testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Edzés

Hozd magad formába gyorsan, látványosan és tartósan! Nálunk könnyen eléred álom alakodat a zsírpárnákat nem kímélő gépeink segítségével. Ne tölts túl sok időt az edzéssel, ha ennyire egyszerű is lehet a karcsúsodás! Találd meg a neked való edzésformát, és legyen nyári alakod egész évben!

Infraszauna

Az infraszauna anyagcsere fokozó és zsírégető hatása mellett az egészségedért is kiválóan teljesít. Méregtelenítő és immunrendszer erősítő tulajdonsága megvéd a betegségektől, nem utolsó sorban pedig egy tökéletes hely a kikapcsolásra és ellazulásra egy rohanós nap végén.

11. kerület infraszauna Budapest

Rólunk mondták