Bemutatkozás

Üdvözöl a Beauty & Balance Szépségstúdió!

A Beauty & Balance csapatát három kiváló szakember erősíti, akik célja a tökéletes vendégélmény megteremtése. Csapatunk magas színvonalú szolgáltatásokkal és a legmodernebb technológiákkal vár minden szépülni vágyó vendéget. Hagyományos és elektrokozmetikai kezeléseink mellett testkezeléseket és különféle edzéseket is kínálunk, hogy mindig a lehető legjobb formád tudd hozni. A 11. kerületben található Beauty & Balance Szépségstúdióban minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kezelést, amelyet minden esetben személyre szabottan végzünk.

 

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Számunkra a vendégek elégedettsége a legfontosabb, amihez minden tőlünk telhetőt megteszünk. A törődés és a figyelem a szalonunkban alapvető fontosságú. Különösképp odafigyelünk vendégeinkre és a kommunikáció tartalmára, minőségére. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre, hiszen a legjobbat szeretnénk nyújtani vendégeink számára. A friss tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy minden felmerülő kérdésre választ tudjunk adni.
A legjobb eredmények csak közösen érhetőek el, amihez mi minden információval ellátunk és segítünk az úton. Akár a bőröd állapotáról, akár alakformálásról legyen szó. A sikerhez természetesen a Te pozitív hozzáállásod is jól jön, hiszen csak így érhetjük el azt az eredményt, amire vágysz.
Célunk, hogy kezeléseinkkel javítsunk bőröd, tested állapotán, és ezzel a lelked gondjain is könnyítsünk, amennyire csak lehetséges. Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk eltöltött idő igazi Énidő legyen számodra, és frissen, feltöltődve távozz szalonunkból.

 

Miért válaszd a Beauty & Balance Szépségstúdiót?

barátságos csapat várja a szépülni vágyó nőket és férfiakat

széleskörű szolgáltatásokat kínálunk

magas fokú szakértelemmel rendelkezünk

követjük a trendeket, és ehhez mérten a legújabb technológiákat alkalmazzuk

a kezeléseket személyre szabottan végezzük

a maximális eredmény elérésére törekszünk

kerület szívében lévő gyönyörű, modern szalonban várunk

SZÉP kártyát is elfogadunk

11. kerület kozmetika testkezelés alakformálás Budapest Szépségszalon

Szépülj gyönyörű, kellemes körülmények között a
11. kerületben található szépségstúdiónkban!

Kíváncsi vagy hogyan dolgozunk?
Tekintsd meg referenciáinkat, és jelentkezz be hozzánk!